carreer-img

Добредојдовте на нашата страница посветена на вашата кариера!

Без оглед на Вашата работна позиција, ние во КОЛА веруваме во Вас и вo Вашата способност и желба да учите и да се развивате. Ние Ви овозможуваме да ги изразите своите способности и компетенции и Ве предизвикуваме да бидете иновативни и одговорни за вашите задачи. Ќе Ви помогнеме да сe развивате преку обука, едукација, давање повратна информација и внатрешни унапредувања. Нашата цел е да ги избереме вистинските луѓе на вистинското работно место!

Можноста заедно да ја градиме вашата кариера започнува сега.
Можеби вие сте вистинскиот канидат!

ШТО НУДИМЕ НИЕ?

Работна атмосфера која инспирира идеи, задоволство и успех.

можност да ги изразите своите способности

Вложуваме во вашиот потенцијал

Вложуваме во вашиот кариерен развој

Постојано се едуцирме

Одржуваме организациска култура

Заеднички градиме иднина

Како компанија со големо искуство го разбираме значењето на човечкиот капитал и успешното справување со раотните задачи. Се грижиме за развојот на сопствените човечки ресурси и нивно натамошно усовршување и унапредување. Ќе ви помогнеме да се развивате преку обука, едукација, давање повратна информација и внатрешни унапредувања.

активни огласи

Во Кола, Кола Логистика и Тотал Плус Логистик

Kola Logo

Унапредувач
на продажба

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

ШОФЕР НА КОМБЕ

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

Магационер

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ
Kola Logo

Унапредувач
на продажба

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

ШОФЕР НА КОМБЕ

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

Магационер

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ
Kola Logo

Унапредувач
на продажба

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

ШОФЕР НА КОМБЕ

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

Магационер

Активен до 01.01.2021

АПЛИЦИРАЈ

Доколку во моментот нема активен оглас Ве охрабруваме да го прикачите вашето CV или да го пополните фромуларот подолу.

Accepted Extension: pdf, docx, png, jpeg, jpg, gif
captchaImg